Levering /afhentning

 

 

LEVERING:Solbjerghus træpillecenter sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog, at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog, at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. solbjeghus træpillecenter kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Solbjerghus træpillecenter naturligvis en ny leverance uden beregning.

Ved levering til Bornholm og ikke brofaste øer tillægges et fragtgebyr på kr. 675.

Levering til Bornholm og visse små-øer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Solbjerghus træpillecenter tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.
Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen en dag tidligere for at kompensere for dette.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

AFHENTNING HOS SOLBJERGHUS:
Ønsker man selv at afhente hos Solbjerghus kan dette godt lade sig gøre mod forudgående aftale med Solbjerghus.
Fragtomkostningerne , som fremgår på bestilling vil så blive reduceret til kr. 65,- i ekspeditionsgebyr, hvilket vil fremgå af fakturaen.

 

Der tages forbehold for tekniske ændringer eller opdateringer i forhold til de viste produkter, samt fejl eller misvisninger i billedmateriale, farver mm.