Levering /afhentning

LEVERING:

Træpiller - brænde - briketter:  Leveres kun på Sjælland.

Reservedele: Leveres til hele Danmark og fremsendes inden for 1 - 2 dage - primært med GLS

Solbjerghus træpillecenter sørger i enkelte tilfælde for levering med PostNord (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog, at Post Nord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Nord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. PostNord kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog, at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Solbjeghus træpillecenter kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Solbjerghus træpillecenter naturligvis en ny leverance uden beregning.

Træpillefyr og træpilleovne:  Leveres til hele Danmark via fragtfirma TJW. - Dag til dag levering eller efter nærmere aftale. 

Vi tager forbehold for udsolgte varer, pludselige prisændringer og force majeure.

Ved levering til Bornholm og ikke brofaste øer tillægges et fragtgebyr på kr. 675.

Levering til Bornholm og visse små-øer er ikke omfattet af PostNords målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Solbjerghus træpillecenter tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.
Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen en dag tidligere for at kompensere for dette.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.


AFHENTNING HOS SOLBJERGHUS:
Ønsker man selv at afhente hos Solbjerghus kan dette godt lade sig gøre mod forudgående aftale med Solbjerghus.
Fragtomkostningerne , som fremgår på bestilling vil så blive reduceret til kr. 65,- i ekspeditionsgebyr, hvilket vil fremgå af fakturaen.

Der tages forbehold for tekniske ændringer eller opdateringer i forhold til de viste produkter, samt fejl eller misvisninger i billedmateriale, farver mm.